BEHANDLING

Atletverkstan arbetar mot högsta kvalitet och anser därmed att expertis ska infinnas inom varje område. Träning och hälsa är ett komplext område där flertalet beståndsdelar skall fungera för att vi ska må och prestera som bäst. Därför har Atletverkstan ett unikt samarbete med Mälardalens massageterapi & rehab, som har kunskapen och erfarenheten om att behandla och utveckla motionärer och/eller elitidrottare för bästa möjliga prestation. 

Calle som driver kliniken skriver såhär kring sin verksamhet:
Mälardalens Massageterapi & Rehab arbetar förebyggande och rehabiliterande med massageterapeutiska behandlingar i syfte att få tillbaka dig till idrott eller andra vardagsaktiviteter så fort som möjligt.

Som kund till en massör ska du ha höga krav. Du ska helt enkelt bli bättre. Och det snabbt! Mälardalens Massageterapi & Rehab startades 2016 av Carl Dinges, Certifierad Medicinsk Massageterapeut. Som utbildad Medicinsk Massageterapeut har Carl ett brett spektrum av behandlingstekniker i sin verktygslåda. Behandlingar av låsningar i ryggraden, olika smärtproblematik och nacke/axlar tillhör vardagen för honom. Målet är alltid tillbakagång till idrott och ett normalt liv med mycket rörelse, men också att hjälpa inaktiva personer in i strukturerad träning.