Vart har vi våran början?


Efter 3år på högskola tog jag (Johannes) min examen som fystränare och valde att under sommaren 2016 att öppna upp portarna till vår fantastiska "verksta" 

 

Som nyexad tränare hade (och har fortfarande) jag målet med verkstan, att erbjuda människor en verksamhet som levererar träning för alla som vill ha RIKTIG träning. 

Jag tror på att människan mår bättre och blir allmänt gladare av att få en livsstil för aktiva dagar där också riktigt träning finns, som ​​​​​innehåller kunskap, kvalitet och samtidgit är riktigt roligt.

 

Detta är något som jag under åren har arbetet fram och än idag fortsätter att leverera till mina medlemmar
"Det är verkligen roligare att känna sig stark"

Hur vi ser på vår träning?


Vår grundfilosofi bygger på att ALLA kan skapa träning som en rutin och därigenom arbeta sig till en mer välfungerande kropp som är stark och klarar av mer

Vår grundträning handlar om att lära sig och förstå kroppens grundrörelser och därigenom utveckla grundstyrka och kontroll.
Det kommer man riktigt långt på i livet.

Vårt grundkoncept för träning är - FUNKTIONELL
Där vi blandar inriktningar som:
-Fitness
-Kondition
-Tyngdlyftning
-Styrkelyft
-Strongman
-Gymnastisk

 
Kvalitet är något som ligger väldigt högt hos oss. Ska något göras är det värt att göras ordentligt. 
Vi arbetar för att hålla kvalitet i alla aspekter. Allt ifrån lokal/ytor till redskap, vår gruppträningen och alla medlemmar.
Vi försöker hela tiden förbättra verksamheten och oss själva genom att lyssna och vara öppna för förändringar.
Vi ALLA coacher som medlemmar brinner verkligen för att träna och att göra det tillsammans på verkstan har bevisats sig vara extremt effektivt och roligt för väldigt många.